DT Preloader

Τips για καλύτερο πρωκτικό σεξ

 

Όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν αρχίζει να καλωσορίζουν για τα καλά την προοπτική του σεξ από την πίσω… πόρτα. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες έρευνες ένα ποσοστό που αγγίζει το 40% για τις γυναίκες και το 45% για τους άνδρες έχουν δοκιμάσει για μια τουλάχιστον φορά το πρωκτικό σεξ.

Φυσικά δεν πρόκειται για καινούργια ερωτική πρακτική, αφού υπάρχει στο ερωτικό ρεπερτόριο από την πρώτη σχεδόν στιγμή της ύπαρξης, όμως τα τελευταία 20 με 30 χρόνια αποτελεί σίγουρα μια ανερχόμενη τάση, εξαιτίας κυρίως του γεγονότος πως υπάρχει έντονη σεξουαλική απελευθέρωση και δεν αποτελεί πλέον ταμπού και απαγορευμένο ερωτικό καρπό. Με τα ήθη να έχουν ελευθερωθεί όλα τα τελευταία χρόνια και την πορνογραφία να είναι διαθέσιμη σε τεράστια ποικιλία μέσω μερικών μόνο κλικ στον υπολογιστή, το ποσοστό των ανδρών και των γυναικών που θέλουν να δοκιμάσουν το πρωκτικό σεξ, αυξάνεται αλματωδώς τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη βέβαια, όσοι το δοκιμάζουν δεν το εντάσσουν απαραίτητα ως τακτικό κομμάτι της σεξουαλικής τους ζωής, ούτε το θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της ερωτικής τους συμπεριφοράς. Μάλιστα έρευνες στην Αμερική υποδεικνύουν πως ένα ποσοστό της τάξης του 10% των γυναικών έκαναν πρωκτικό σεξ τον τελευταίο μήνα.

Για αρκετές γυναίκες το πρωκτικό σεξ αποτελεί ερωτική πρακτική που δοκιμάζουν σε ειδικές και συχνά… επετειακές περιστάσεις με τον παρτενέρ τους. Ενδίδουν δηλαδή στο πρωκτικό σεξ μονάχα σε ειδικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα στα γενέθλια του συντρόφου τους, ή σε κάποια άλλη πολύ ειδική περίπτωση. Το κοινό μυστικό πάντως είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για ερωτική πρακτική που πρέπει να τη βλέπει κανείς ως μια χάρη που γίνεται από τη γυναίκα στον άνδρα…

Οι πάρα πολλές νευρικές απολήξεις που καταλήγουν στην ευρύτερη περιοχή του πρωκτού εξασφαλίζουν απίστευτη απόλαυση για τις γυναίκες και μπορεί να απογειώσουν την ερωτική ηδονή, αρκεί βέβαια το πρωκτικό σεξ να γίνει σωστά, εξασφαλίζοντας πως δεν πρόκειται να υπάρξει ο παραμικρός επώδυνος παράγοντας για τη γυναίκα. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και ίσως την επόμενη φορά, αντί να το ζητήσεις εσύ, να είναι η παρτενέρ σου που θα θέλει με λαχτάρα έναν ακόμα γύρο πρωκτικού σεξ.

 

Περίμενε για το πράσινο φως

Πρόκειται για κάτι προφανές, όμως είναι αποφασιστικής σημασίας, ειδικά αν δεν θέλεις ο πόνος να ανάψει το κόκκινο φανάρι από την πρώτη στιγμή. Πολλές γυναίκες παραπονιούνται πως οι παρτενέρ τους κάνουν άγαρμπα και χωρίς να ρωτήσουν την πρώτη κίνηση της διείσδυσης στον πρωκτό. Ακριβώς επειδή δεν το περιμένουν, δεν αισθάνονται πάντα έτοιμες και χαλαρές, αυτό μπορεί να αποβεί επώδυνο και καταστροφικό για τη συνολική εμπειρία.

Πρέπει να έχεις προετοιμάσει το έδαφος, να το έχεις συζητήσει μαζί της και να έχεις την απόλυτη συναίνεσή της πως θέλει να το δοκιμάσει. Αν έχει ενδοιασμούς ή αναστολές θα πρέπει προφανώς να το σεβαστείς μέχρι τουλάχιστον να τους ξεπεράσει και να ανάψει το πράσινο φως. Επιπρόσθετα ακόμα κι αν έχεις τη συγκατάθεσή της, πρέπει να γνωρίζεις πως δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες και θα πρέπει σε κάθε σεξουαλική επαφή να παίρνεις επί τόπου εκείνη τη στιγμή τη συγκατάθεσή της.

 

Προετοίμασε το έδαφος

Ο πρωκτός δεν είναι για τις περισσότερες γυναίκες το πιο άνετο μέρος για να τις αγγίξει κανείς. Είναι σημαντικό να τη βοηθήσεις να χαλαρώσει και να εγκλιματιστεί πριν ξεκινήσει το πρωκτικό σεξ και τα προκαταρκτικά στην περιοχή του πρωκτού αποτελούν μονόδρομο αν θέλεις να εξασφαλίσεις πως θα έχεις προετοιμάσει ιδανικά το έδαφος πριν τη διείσδυση. Το τι είδους προκαταρκτικά θα εφαρμόσεις στην περιοχή, είναι στην απόλυτη ευχέρεια σου και εξαρτάται από τις ερωτικές σας προτιμήσεις. Θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου, τα χείλη και τη γλώσσα σου, έναν μικρό δονητή για να διεγείρεις την εξωτερική ή και εσωτερική περιοχή του πρωκτού πριν προχωρήσεις; Θέλεις να πειραματιστείς με butt-plugs. Η επιλογή είναι καθαρά δική σας, όμως μην παραλείψεις τα προκαταρκτικά σε καμία περίπτωση.

 

Λιπαντικό, λιπαντικό, λιπαντικό

Όταν είστε και οι δύο έτοιμοι να προχωρήσετε στην πρωκτική διείσδυση, υπάρχουν δυο πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Πρώτα από όλα, αντίθετα με τον κόλπο ο οποίος λιπαίνεται φυσικά από τα γυναικεία σωματικά υγρά που εκκρίνονται, ο πρωκτός δεν διαθέτει αυτή την ιδιότητα. Επίσης η περιοχή του πρωκτού παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τραυματισμούς και εκδορές. Με βάση τα παραπάνω είναι απολύτως απαραίτητο να εξασφαλίσετε την επαρκή λίπανση της περιοχής, αν θέλετε να εξαλείψετε το ενδεχόμενο του πόνου. Χρησιμοποιήστε αρκετό λιπαντικό για να βεβαιωθείτε πως υπάρχει η απαραίτητη λίπανση πριν προχωρήσετε.

 

Βάλε την παρτενέρ σου στη θέση του οδηγού

Αντίθετα με το ότι έχετε συνηθίσει να παρακολουθείς στην πορνογραφία, όταν οι ωθήσεις είναι πολύ βαθιές, ή γρήγορες ή ισχυρές, υπάρχει πολύ σημαντική πιθανότητα αντί για απόλαυση να χαρίσεις… πόνο στην παρτενέρ σου, ειδικά αν δεν διαθέτει σχετική εμπειρία στο πρωκτικό σεξ. Για το λόγο αυτό το ιδανικό είναι, τουλάχιστον στην αρχή να της δώσεις τον έλεγχο τόσο σε ότι αφορά το βάθος της διείσδυσης, όσο και την ταχύτητα και τη σφοδρότητα των ωθήσεων.

 

Πηγή