DT Preloader

Επιτραπέζια για παίκτες άνω των 18!

Με το πέρασμα των χρόνων, οι περισσότεροι έχουμε γίνει πολύ πιο επιλεκτικοί όσον αφορά τις σχέσεις μας. Τα κριτήρια του καθενός φυσικά διαφέρουν αλλά υπάρχει μια είδους χημεία που όλα τα ζευγάρια δεν μπορούν να παραβλέψουν. Η ερωτική. Σπάνια θα βρεις ζευγάρια στις μέρες μας να μην τα βρίσκουν στο σεξουαλικό κομμάτι και να παραμένουν μαζί. Η ερωτική χημεία, βλέπετε, παίζει μεγάλο ρόλο για την επιλογή συντρόφου. Εξάλλου, σε μια σχέση δεν αρκεί να έλκεις και να έλκεσαι από τον άλλον μόνο εμφανισιακά, αλλά ούτε και να ταιριάζετε σαν χαρακτήρες: αν τα σώματα δεν επικοινωνούν το γλυκό δε θα δέσει.

Ακόμα όμως και αν το βλέπετε το πηγαίνει καλά παντού το πράγμα, δεν ξεφύγατε από τα βράχια. Χρειάζεται επαγρύπνηση, γιατί έρχεται κάτι αναπόφευκτο στην πορεία, η ρουτίνα. Το σεξ δεν είναι επιστήμη, παρόλο που αποτελεί αντικείμενο αρκετών. Άπαξ και το βρεις με τον άλλον δεν ρισκάρεις μεγάλες αλλαγές όσο δουλεύει. Το σεξ είναι τέχνη και τεχνική μαζί, όμως όσο ωραία και να περνάτε τα δύο σας, κάπου ίσως γίνει επαναλαμβανόμενο όλο αυτό, πολύ πιθανό να αρχίσει να χάνει και τη μαγεία του. Γιατί καλά και τα κάμα σούτρα, αλλά πόσες σελίδες έχει πια.

Η ερωτική ζωή θέλει το μπαχαρικό της, και επειδή σεξ και ρουτίνα δε πρέπει να πάνε μαζί, σας προτείνουμε να βάλετε το παιχνίδι στη ζωή σας (μη σκεφτεστε ποδόσφαιρο, ούτε candy crush). Αναφερόμαστε σε επιτραπέζιο παιχνίδι, αλλά όχι το είδος που παίζαμε παιδιά: συγκεκριμένα επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά άνω των 18.

Αν βγούμε λίγο έξω από το κουτί των περιορισμών μας, θα δούμε πως λύσεις υπάρχουν, και πως ο έρωτας δε βαλτώνει όσο αφιερώνουμε χρόνο στην ανανέωσή του. Ας βάλουμε λοιπόν στη ζωή –και στο κρεβάτι μας – ξανά τα επιτραπέζια παιχνίδια. Ας εθιστούμε στο παιχνίδι ως ενήλικες πλέον, ας πειραματιστούμε αναζωογονώντας παράλληλα την ερωτική μας διάθεση. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δεν έχει βαρεθεί έστω και λίγο στο κρεβάτι;

Ιδού λοιπόν η σημερινή πρόκληση: διαλέξτε και παίξτε με το ταίρι σας μερικά τέτοια επιτραπέζια. Έτσι, για να δώσουμε μια άλλη νότα στο ερωτικό κομμάτι και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Πόσοι από εμάς δεν έχουν παίξει αμέτρητες ώρες Monopoly και δεν έχουν εθιστεί σαν παιδιά; Ποιοι από εμάς όμως έχουν δοκιμάσει Monogamy και δεν έχουν κολλήσει; Το Monogamy λοιπόν είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά άνω των 18 το οποίο παίζεται όπως η, κλασική και αγαπημένη σε όλους, Monopoly! Έχει το ταμπλό του, πιόνια, κάρτες, και φυσικά τους νικητές. Γιατί σε τέτοιου είδους επιτραπέζια ποτέ δε κερδίζει μόνο ο ένας.

Και σε αυτό το επιτραπέζιο ακολουθείς μια κυκλική διαδρομή, εκπληρώνοντας όμως εντολές και αποφάσεις οι οποίες ορίζονται από τις κάρτες του παιχνιδιού. Εδώ προφανώς δεν αγοράζουμε περιοχές και δε χτίζουμε σπίτια και ουρανοξύστες. Αντιθέτως, απαντάμε σε καυτές ερωτήσεις και εκτελούμε εντολές. Και οποίος κατάλαβε, κατάλαβε. Οι υπόλοιποι δώστε του μια ευκαιρία και θα μας θυμηθείτε.

Ο στίχος «ρίξε μια ζαριά καλή» σίγουρα έχει γραφτεί πριν κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά τα sex dice, γιατί ό,τι και να φέρουν τα συγκεκριμένα, σίγουρα θα είναι καλή. Sex dice λοιπόν το επόμενο επιτραπέζιο που προτείνεται, μιας και μπορείς να το έχεις μαζί σου πάντα και παντού. Σπάνια το βαριέσαι, ποτέ δε σε αφήνει παραπονεμένο. Δε χρειάζονται πολλές οδηγίες εδώ ούτε επεξηγήσεις. Ρίξε τα δύο ζάρια. Κάνε αυτό που σου έτυχε, όπου και όπως σου έτυχε. Μπορεί για παράδειγμα το ένα ζάρι να σου φέρει φιλί το άλλο όμως θα σου πει το πού, και κάπως έτσι μπορεί να καταλήξετε σε ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Η αρχή είναι πάντα η καλύτερη, για αυτό τολμήστε και δώστε στη σχέση σας μια νέα νότα.

Γνωρίζουμε και ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια, το strip poker. Γιατί όμως να ακολουθούμε απλές κλασικές τεχνικές και να μη δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό; Μια σεξολόγος λοιπόν προτείνει το «love poker». Ένα επιτραπέζιο όπου αυτός που ρισκάρει να πάρει άλλο ένα φύλλο ανοίγει πόρτες σε ερωτικές περιπέτειες με το ταίρι του. Αν το δοκιμάσετε δεν έχετε τίποτα να χάσετε παρά μόνο, διασκέδαση, ερωτική διάθεση και ένα καλό κρεβάτι.

Μέχρι τώρα μιλήσαμε για επιτραπέζια με ταμπλό, ζάρια, και κάρτες. Ας μην ξεχνάμε όμως πως βρισκόμαστε και στον 21 αιώνα, όπου η τεχνολογία είναι μέσα στα χέρια μας και με ένα κλικ μπορούμε να έχουμε σε ηλεκτρονική μορφή ό,τι σκαρφιστεί το μυαλό μας. Για να προσθέσουμε λίγο αλατοπίπερο λοιπόν στην ερωτική μας ζωή, υπάρχει μια εφαρμογή η οποία μπορεί να φέρει πιο κοντά και ζευγάρια που τους χωρίζει η απόσταση. Το «Desire» λοιπόν, είναι ένα απλό επιτραπέζιο παιχνίδι, όπου ο ένας προκαλεί τον άλλον να κάνει κάτι. Η πρόκληση ισχύει είτε αυτός βρίσκεται χίλια μίλια μακριά από σένα, είτε μόνο μια ανάσα. Επίσης, με αυτήν την εφαρμογή μπορεί ένα ζευγάρι να έρθει λίγο πιο κοντά αν βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και με να ανακαλύψει πού ξεκινούν και μέχρι πού φτάνουν τα ερωτικά όρια του άλλου.

Αυτά λοιπόν είναι μόνο μερικά επιτραπέζια παιχνίδια που μπορούν να δώσουν μια άλλη νότα στην ερωτική σας ζωή. Αν το ψάξετε θα βρείτε πολλά περισσότερα τόσο στα μαγαζιά, όσο και σε μορφή εφαρμογών. Πάντα αυτές οι δραστηριότητες μας έφερναν πιο κοντά με άλλους, και τώρα ήρθε η στιγμή να τις χρησιμοποιήσουμε για να έρθουμε κοντά με τον άνθρωπο που δεν αντέχουμε να μας χωρίζει παραπάνω από μια ανάσα. Ή και καμία.

Τολμήστε το.

Παίξτε ξανά, πάρτε επιτραπέζια και στρωθείτε στο παιχνίδι. Θα το λατρέψετε, εδώ δε χωράνε νικητές και χαμένοι, αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης.

Καλή διασκέδαση λοιπόν, παίξτε και απολαύστε το ό,τι ηλικία κι αν έχετε. Γιατί όποιος είπε ότι τα παιχνίδια είναι μόνο για παιδιά, σίγουρα δεν τράβηξε μια ιδιαίτερη κάρτα στο Monogamy.

 

ΠΗΓΗ